Woning verlichting

‘Een samenspel tussen functie, ontspanning en esthetica.’

De opdracht:

Verlichtingsplannen voor woningen betreffen wellicht de meest variabele verlichtingsbehoeften. De variabele activiteiten in een kleine ruimte brengt een uitgebreid programma van eisen met zich mee. Voornamelijk ruimten als woonkamers en keukens, waarin de activiteiten vaak divers zijn, vergen een buitengewone balans in samenwerking tussen functionele en sfeerverlichting.

Bij Biglight hebben wij in onze jaren lange ervaring de kans gekregen ons te specialiseren in deze verlichtingsplannen. We kennen de fijne kneepjes en de beste oplossingen en zijn in staat licht te vormgeven, de sfeer in uw woning te versterken en bovendien te spelen met de dimensies van uw woning.

De oplossing:

Elke woning vraagt om gebruiksvriendelijke verlichting. Vele activiteiten vragen om verschillende verlichting en dus is het belangrijk dat er bijvoorbeeld gewerkt kan worden met een dimbaar systeem. Zo garanderen we verlichting die toepasbaar is tijdens het eten, maar simpelweg ook tijdens het tv-kijken of studeren. Door te werken met meerdere verlichtingslagen kunnen we bovendien een verlichtingsplan creëren met flexibel gebruik.

Bovendien is het van belang dat wij werken met verschillende soorten armaturen zoals inbouw- en opbouwarmaturen, hanglampen, vloerlampen en tafellampen. Door toepassing van verlichting op verschillende hoogtes kunnen we bovendien dimensie toepassen in een ruimte.

Tot slot zijn wij in staat lampenkappen op maat te fabriceren. Deze kunnen we voorzien van een stof naar keuze uit ons eindeloze stoffenassortiment. We kennen de mogelijkheid duurzame verlichtingsbronnen als LED toe te passen en beschikken we over een groot assortiment aan armaturen. Lampenkappen op maat zijn een uitstekende factor binnen sfeerversterking en bovendien op volledig duurzame wijze geproduceerd.