Winkel verlichting

‘Producten aantrekkelijk maken met accentverlichting.’

De opdracht:

Winkels verschillen in een aantal opzichten van supermarkten. Om te beginnen weten wij uit ervaring dat een supermarkt snel minder daglicht tot beschikking heeft dan een doorsnee winkel. Daarnaast is er in een winkel een grotere behoefte aan sfeer en aan accentverlichting dan in een normale winkel. Wij proberen door innovatieve verlichting een ondersteuning te zijn in het verkopen van uw product. Bovendien is het wenselijk dat er een behaaglijke sfeer heerst die rust en aanzet tot kopen over brengt op de klant.

De oplossing:

Winkels behoeven een duidelijke samenwerking tussen de algemene-, accent-, en sfeerverlichting. Door te werken met een uitstekende algemene verlichting en accentverlichting op de producten kan worden voorkomen dat een saaie winkel ontstaat.

Werken in verschillende lagen maakt uw winkel spannend voor de klant. Dat doen we door te werken met hanglampen, vloerlampen, plafond- en wandlampen. Bovendien kan verlichting navigerend werken en kan het de klant onbewust dwingen om een bepaalde routing langs belangrijke producten af te leggen.

Sfeer en behaaglijkheid is belangrijk in een winkel. Bij Biglight doen we er alles aan de juiste sfeer over te brengen, welke volledig aansluit op de huisstijl en de visie van de winkel of winkelketen. Het lichtplan kan daarom ook niet als een algemeen plan worden omschreven, maar vergt een advies op maat.

Doordat Biglight de mark leidende lampenkappenfabrikant op maat is, en daarnaast armaturen levert van de meest gerenommeerde verlichtingsmerken kunnen wij aan alle wensen voor een goed verlichtte winkel voldoen.