Recreatie verlichting

Flexibiliteit door een goed lichtplan

De opdracht

Recreatieverlichting is een verlichting welke moeilijk te typeren is, en erg veel aandacht vergt in de ontwerpfase. Een goed voorbeeld daarvan zijn de bioscopen, waarin een flexibel en gebruiksvriendelijk verlichtingssysteem een absolute prioriteit heeft. De sfeer daarin is van uitermate belang en bovendien is het belangrijk voor recreatie na te denken over de ergonomische aspecten van de te plaatsen verlichting. Verlichting mag binnen deze branche op geen enkele wijze verblinden of storende contrasten tussen licht en schaduw veroorzaken.

Dankzij jarenlange ervaring weten we bij Biglight exact waar behoefte naar is en kunnen wij u middels innovatieve services en mogelijkheden uitstekend helpen.

De oplossing

Door te werken met alle mogelijkheden van Biglight zijn alle belangrijke aspecten binnen de recreatieverlichting op te lossen. Het is belangrijk na te denken over de functionaliteit van de lampen. Voornamelijk komen in deze branche veel grote open ruimtes voor en is het vervangen van een lichtbron erg lastig en een grote druk op de onderhoudskosten van verlichting.

Daarnaast kunnen wij aan alle huisstijlen voldoen door ons grote assortiment armaturen van gerenommeerde verlichtingsmerken en door de eindeloze bewerkingsmethodes voor onze eigen geproduceerde lampenkappen op maat. De samenwerking tussen armatuur en lampenkap is daarin van groot belang en veroorzaakt sfeer. Bovendien kunnen wij speciale lampenkappen produceren welke brandvertragend en stofafstotend zijn. Daarmee garanderen wij een flexibel systeem dat niet alleen een lust is vanuit esthetisch oogpunt, maar ook een systeem dat veilig, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk is.