Ervaring in projectverlichting

Ervaring in sfeer

Bij Biglight weten wij uit ervaring van welk essentieel belang verlichting in de beleving van een ruimte is. Waarneming en emotie gaan hand in hand en de juiste verlichting kan deze versterken. Bovendien kunnen we door verlichting op bijvoorbeeld wanden, vloeren en plafonds uw ruimte optisch veranderen en verbeteren. Iedere ruimte kent een eigen functie en beleving, verlichting kan hierbij zorgen dat emotie wordt versterkt.

Verlichtingplan

Dit doen wij door samen met u te werken middels een innovatief en deskundig verlichtingsplan. Daarin adviseren wij u en houden daarbij rekening met uw wensen, de juiste sfeer, de geldende wet- en regelgeving, optimale lichtopbrengsten, besparingen van energieverbruik en de nieuwste trends en bewerkingen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze adviezen van deskundige stylisten en verlichtingsadviseurs zullen bijdragen aan de realisatie in een uniek verlichtingsplan. Dit verlichtingsplan wordt volledig op maat en voor elke ruimte voor u uitgewerkt.

Branches

Door onze professionele werkwijze bij de samenstelling van een verlichtingsplan hebben wij een groot portfolio opgebouwd van succesvolle projectopdrachten met wereldwijde partners in vrijwel alle branches. Wij zijn werkzaam geweest in de zorg, cultuur, sport, recreatie, horeca, hotels, kantoren, utiliteitsgebouwen, autobranches en woningbouw. Wij hebben ervaring, en spreken uw taal.

Groothandel

Biglight is niet alleen de marktleider wat betreft innovatieve en duurzaam geproduceerde lampenkappen op maat voorzien van de allernieuwste LED technologie. Daarnaast zijn wij dealer van gerenommeerde verlichtingsmerken als Flos, Artemide, Luceplan Moooi, Foscarini, Jacco Maris, Oligo, Bega, RZB en Modular. Bovendien kunnen wij van vele andere merknamen op aanvraag designarmaturen aan u leveren.

Voor de ondersteuning en realisatie van nieuwe innovatieve verlichtingsprojecten kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak in onze belevingswereld te Duiven. Wij heten u van harte welkom!