Contrast tussen licht en schaduw

Dat is een goed lichtplan

Met meer dan 75 jaar ervaring is Besselink Licht Import B.V. uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van verlichting voor de projectmarkt. Graag ondersteunt Biglight u met professioneel verlichtingsadvies op maat. Onze verlichtingsadviseurs denken graag met u mee in elke keuze die gemaakt moet worden in het ontwerpproces.

Vormgeving

De mogelijkheden die Biglight u kan bieden zijn eindeloos. Naast de unieke lampenkappen op maat die wij in onze eigen productiefaciliteit in Duiven produceren zijn wij dealer van de meest gerenommeerde verlichtingsmerken als Flos, Artemide, Luceplan Moooi, Foscarini, Jacco Maris, Oligo, Bega, RZB en Delta Light.

Doordat de lampenkappen door ons zelf worden geproduceerd hebben wij de mogelijkheid elke gewenste vormgeving om te zetten in nieuwe armaturen. Deze flexibiliteit kunt u toepassen om u, in uw project, te onderscheiden.

Verlichting is van groot belang binnen elke ruimte waarin sfeer en beleving door licht wordt gecreëerd. Daarom is het belangrijk om al in het ontwerpproces de juiste keuzes te maken. Met alle verschillende innovatieve en esthetische mogelijkheden bij Biglight helpen wij u graag met een verlichtingsplan op maat. Daarom kunt u altijd terecht bij onze verlichtingsadviseurs welke u de beste adviezen geven die volledig op uw situatie en persoonlijke voorkeur zijn afgestemd.

Verlichting

Biglight is diepgaand verweven in de allernieuwste en beste verlichting technologieën. Wij werken met de allernieuwste LED verlichting. De technologie van deze duurzame verlichtingsbron heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt waardoor het geavanceerde producten, maar ook een vak apart, zijn geworden. Bij Biglight kunnen wij u hierover uitermate deskundig advies geven, en deze adviezen verwerken in uw lichtadvies op maat.

De kunst van een goed lichtplan is het contrast tussen licht en schaduw. Door de juiste accenten kan licht een ruimte optisch veranderen en spannend maken.

Lichtplannen

Biglight heeft expertise in het realiseren van zeer uigebreide lichtplannen en projectverlichting. Een innovatief lichtplan van Biglight brengt ideeën tot leven en geeft duidelijkheid over de uitgangspunten voor een project. Daarin verwerken wij onze adviezen met armaturen die sferen beïnvloeden en kleur en intensiteit geven aan uw projecten. Met onze kennis van wat licht kan doen met een ruimte ondersteunen wij u bij het maken van de juiste keuzes in het proces.

In onze lichtplannen houden wij rekening met uw budget en werken samen voor een optimaal resultaat.

Maak gebruik van onze deskundige stylisten en adviseurs. Zij staan altijd voor u klaar in onze belevingswereld te Duiven. Daar krijgt u deskundige adviezen en kunt u al onze mogelijkheden ervaren en beleven.

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag verder...

Besselink Licht Import B.V.
Nieuwgraaf 10
6921 RJ Duiven
Nederland

T +31 (0) 26 - 31 90 630
F +31 (0) 26 - 31 14 179
E info@biglight.nl