Services

Om het u makkelijk te maken

Voor Biglight staat u als opdrachtgever centraal. Daarin is het van groot belang dat wij u met onze kennis, expertise en ervaring de juiste adviezen en tips geven, en zo tot het correcte eindresultaat komen. Biglight gaat echter een innovatieve stap verder door u de mogelijkheid te bieden tot een aantal extra services.

TurnKey

Deze services samen zijn bekend als het TurnKey principe. Indien u wenst verzorgen onze professionele medewerkers niet alleen productie, maar ook levering en installatie. Wij garanderen u een snelle, efficiënte en professionele werkwijze waarin wij u alle zorgen uit handen nemen. Bovendien kunt u ervoor kiezen slechts een deel van onze services te gebruiken. Wanneer u alleen een levering of alleen een installatie wenst is dat uiteraard mogelijk. Graag bespreken wij samen met u onze menukaart en mogelijkheden.

Reparaties

Biglight beschikt over de beste en meest innovatieve productiemethodes. Zo zijn wij in staat elk deel van uw lampenkap zelf te fabriceren. Wij zijn dus uitermate goed in staat u te helpen bij het repareren of restylen van uw lampenkap.

Uw wensen daarvoor zijn bij onze specialisten in goede handen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen, of onze belevingswereld te Duiven bezoeken. Wij zullen u informeren en adviseren over de mogelijkheden en garanderen u een resultaat naar wens.

Styling services

Biglight houdt zich bezig met allernieuwste en professionele ontwikkelingen op gebied van styling. Daarvoor zijn onze stylisten dagelijks bezig met de nieuwste stoffen, modellen, bewerkingen en technologieën.

Wij zijn altijd bereid om een vrijblijvend advies te geven. U kunt ons bellen of een bezoek brengen aan onze belevingswereld te Duiven.