Grenzeloze mogelijkheden...

Daarom kiest u voor een lampenkap op maat

Met onze eigen productiefaciliteit in Duiven, die beschikt over de modernste productiemiddelen, hebben wij de mogelijkheid unieke lampenkappen op maat te produceren en te voorzien van de allernieuwste LED-technologie. Door deze combinatie kunnen wij duurzaam geproduceerde lampenkappen van hoge kwaliteit handwerk aanbieden. In onze belevingswereld kunnen wij u alle oneindige mogelijkheden van lampenkappen op maat tonen. Tevens beschikken wij over de nieuwste trendstoffen die door onze eigen stylisten zijn samengesteld. Naast onze trendstoffen bieden wij ook brandwerende en vuilafstotende stoffen die uitermate geschikt zijn voor de toepassing in openbare ruimtes zoals horecagelegenheden, kantoorruimtes, zorginstellingen e.a.

Biglight biedt u een wereld aan mogelijkheden voor uw eigen innovatieve en duurzaam geproduceerde lampenkap op maat. De toepassing van deze grenzeloze opties bied u de mogelijkheid een unieke lampenkap op maat te samenstellen.

De voordelen van een lampenkap op maat en de toepassing van de nieuwste LED-technologie zorgen niet alleen voor een sfeervol geheel, maar kunnen ook een bijdrage leveren een verhoging van uw rendement en verlaging van uw energiekosten.

Die esthetische invloed, van onze duurzaam geproduceerde lampenkappen, op uw ruimte kan door de eindeloze mogelijkheden die Biglight u bied immens worden. Dankzij al onze mogelijkheden garanderen wij u lampenkappen op maat die volledig voldoen aan uw wensen, en perfect aansluit binnen uw visie op de sfeer en esthetische eigenschappen van uw ruimte. Meer over hoe wij dat mogelijk maken vind u onder onze mogelijkheden van innovatieve lampenkappen op maat. Door de mogelijkheden die wij u bieden ontstaan er nieuwe toepassingsmogelijkheden en functies die kunnen worden gekoppeld aan onze lampenkappen. Die mogelijkheden zijn grenzeloos, innovatief en duurzaam. Daarom koopt u een lampenkap op maat.

Merkbeleving

Door uw logo’s te printen aan de binnen- of buitenkant van uw lampenkap op maat ontstaan er verlichtingsobjecten die een sterkere merkbeleving opwekken.Huisstijl benadrukken

Door de kleuren die gebruikt zijn in uw huisstijl toe te passen in uw unieke lampenkappen op maat passen deze nog beter in de ruimte die verlicht moet worden, en maken zij onderdeel uit van de totale huisstijl beleving.

Commercieel boodschappen

Door het printen van uw commerciële boodschap aan de binnenkant of buitenkant van een lampenkap heeft u de mogelijkheid op vernieuwende wijze uw boodschap over te brengen aan de consument.

Interactief commercieel boodschappen

Door de toepassing van hoogwaardige beamers kunnen reclameboodschappen worden geprojecteerd op uw lampenkap op maat, waardoor deze niet alleen zorgt voor verlichting van de ruimte maar ook toegepast kan worden als drager van de boodschap.

Navigatie

Onze lampenkappen op maat zijn uitermate geschikt om uw consument op spannende wijze te navigeren door grote ruimte.

Huiselijke sfeer

Steeds vaker worden lampenkappen gebruikt in openbare ruimtes die intensief gebruikt worden (kantoorgebouwen, horeca en zorg) om een huiselijke sfeer te creëren.

Brandvertraging

Voor de horeca hebben wij speciaal door ons ontwikkelde brandvertragende stoffen die voldoen aan de strengste Europese regel- en wetgeving wat betreft brandvertraging.

Stofafstotend

Voor hotels en recreatieparken hebben wij speciaal stoffen ontwikkeld die stofafstotend zijn en aanzienlijk minder onderhoud behoeven.

Geluidsabsorptie

Door de omvang en materiaalkeuze van een innovatieve lampenkap op maat zijn zij uitstekend geschikt als milieuvriendelijk geluid absorptiemiddel voor uw ruimte.