2800 stoffen

Zodat uw kap écht uniek is

Biglight heeft meer dan 2800 verschillende lampenkapstoffen in haar collectie en is hiermee uniek in haar soort. Deze stoffen zijn zorgvuldig samengesteld door onze stylisten en vormen de basis van de door ons innovatief en duurzaam geproduceerde lampenkappen. Onze stylisten houden zich constant bezig met de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van nieuwe dessins en stofsoorten. Naast onze grote collectie eigen stoffen kunt u bovendien zelf stoffen aanleveren die wij in eigen huis cacheren. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid het door u aangeleverde behang toe te passen in lampenkappen.

Biglight produceert lampenkappen op een innovatieve en duurzame wijze. Een onderdeel daarvan is het gebruik van gerecyclede stoffen. Uiteraard bieden wij u voor deze stoffen exact dezelfde grenzeloosheid in mogelijkheden en bewerkingen als voor niet gerecyclede stoffen.

Wij hebben rekening gehouden met de gebruiksfase van uw unieke lampenkappen op maat en kunnen daarom uw lampenkappen voorzien van een vuilafstotend behandelde stof. Bovendien kunnen wij u stoffen op unieke wijze brandvertragend behandelen en zo voldoen aan de strengste Europese brandvertraging normen. Wij zijn in het bezit van een brandvertragendheid B1 certificering.

Om zorg te dragen voor de wijze waarop u kennis maakt met ons stoffenaanbod hebben wij onze stoffencollectie onderverdeeld in groepen en subgroepen. Zo hoeft u niet te verdwalen in ons eindeloze assortiment. U kunt op onze site een indruk krijgen van de stoffen, maar om deze echt te beleven kunnen wij u uitnodigen om langs te komen in onze belevingswereld te Duiven. Ook kunt u een kleurstalen-box bestellen waarin u ook onze gehele collectie stoffen zult aantreffen.

Fabrics:

Dit zijn de echte stoffen binnen onze collectie. Omdat dit een breed begrip is hebben we een onderverdeelde structuur opgezet voor alle stoffen. U vind hier een breed assortiment van de fijnste en meest deilicaat geweven stoffen tot de echte grove ren robuuste textielen. Voor al onze fabrics gelden de baanbrekende bewerkingen van Biglight.

Papers:

Dit materiaal kent een andere structuur dan de fabrics in onze collectie. Ze hebben een tedere maar sierlijk oppervlak en dat resulteert in een unieke lampenkap op maat. Bovendien ogen sommigen als een perkament en brengen daarmee een totaal eigen sfeer ten opzichte van de andere stoffen in onze collectie.

Plastics:

Bij dit deel van onze collectie spreekt de naam voor zich. De plastics hebben een glad oppervlak en waneer een glanzende kap gewenst is kan men in dit brede assortiment uitstekend terrecht. Bovendien kunnen onze plastics ook als binnenafwerking van een lampenkap op maat fungeren. Ook vinden we hier de houtuitstralingen voor lampenkappen op maat.

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag verder...

Besselink Licht Import B.V.
Nieuwgraaf 10
6921 RJ Duiven
Nederland

T +31 (0) 26 - 31 90 630
F +31 (0) 26 - 31 14 179
E info@biglight.nl