Blender

Vormgeven van licht

Biglight probeert u met onze duurzaam gefabriceerde lampenkappen te helpen bij het invullen van de ruimte waar onze lampenkappen op maat gemonteerd gaan worden. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij met onze innovatieve lampenkappen op maat dat effect aan de ruimte geven waar u naar op zoek bent.

Onze vakmensen zijn wegens hun ervaring en kennis altijd in staat oplossingen aan te bieden waarmee uw lampenkap op maat exact voldoet aan uw wensen.

Biglight heeft een groot aanbod in blenders. Deze hebben wij in verschillende materialen, kleuren, en verwerkingsmethoden. Deze kunt u ervaren in onze belevingswereld te Duiven.

Vlakliggend aan de bovenzijde

Door de blender vlakliggend aan de bovenzijde van uw lampenkap te plaatsen dragen wij zorg voor de manier waarop het licht naar boven valt. Zo kunnen wij helemaal geen licht doorlaten, een beperkte hoeveelheid licht doorlaten of het licht in een bepaalde vorm of manier doorlaten. Door deze verschillende mogelijkheden in lichtdoorlaat van de blender kunnen wij op het licht sturen naar de door u gewenste plaats. Door de blender aan de bovenzijde van de kap te plaatsen zal dit licht op de onderliggende ruimte komen te liggen. Zo beïnvloedt de hoeveelheid licht de sfeer in een ruimte.

Vlak liggend aan de onderzijde

Het werkingsprincipe van deze toepassing is in grote lijnen hetzelfde als wanneer de blender aan de bovenzijde van de kap geplaatst wordt. Het biedt ons de mogelijkheid om het licht te sturen naar de gewenste plaats. Door de blender aan de onderzijde te plaatsen zal het grootste deel van het licht weerkaatst worden naar de ruimte boven de kap. Een extra voordeel van het plaatsen van de blender gelijkliggend aan de onderzijde van de kap is dat de lichtbron niet zichtbaar is.

Terug liggend binnen de kap

Door de blender terug liggend aan de onderzijde van de kap te plaatsen kan de gewenste verdeling van het licht worden bepaald. Hierdoor krijgt de kap een nieuwe dimensie en kunnen wij sfeer beïnvloeden door te spelen met die de lichtval.

Bewerkingen

Bovendien kunnen wij de blender bewerken als gewenst. Wij kunnen de blender leveren in verschillende kleuren. Hierdoor kan het licht onder de kap een andere tint krijgen dan het licht boven de kap en vice versa. Daarnaast kunnen wij dankzij onze snijtafels en plotters de blender net als de lampenkappen perforeren en bedrukken. Dat biedt ons de mogelijkheid uw licht vorm te geven.

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag verder...

Besselink Licht Import B.V.
Nieuwgraaf 10
6921 RJ Duiven
Nederland

T +31 (0) 26 - 31 90 630
F +31 (0) 26 - 31 14 179
E info@biglight.nl