Besselink Licht Import B.V.

Omdat licht een emotie is...

Met meer dan 75 jaar ervaring is Besselink Licht Import B.V. Uitgegroeid tot een van de grootste merken op het gebied van verlichting voor de projectmarkt. Naast de levering van gerenommeerde verlichtingsmerken als Flos, Artemide, Luceplan, Moooi, Foscarini, Jacco Maris, Oligo, Bega, RZB en Modular worden in eigen beheer innovatieve handgemaakte lampenkappen vervaardigd. Deze unieke lampenkappen kunnen worden voorzien van de allernieuwste LED technologie.

In onze showroom met een oppervlakte van 1200m², in de vorm van een belevingswereld in licht, nemen wij u graag mee door de grenzeloze mogelijkheden die Biglight u te bieden heeft. Hier presenteren wij de complete collecties van de markt leidende verlichtingsproducenten uit Europa. In deze belevingswereld geven wij u de mogelijkheid licht op een nieuwe innovatieve wijze te ervaren. Onze lichtadviseurs met jarenlange ervaring helpen u graag met het realiseren van een lichtplan op maat. Deze samenwerking geeft u de mogelijkheid tot onderscheiding.

Met onze eigen productiefaciliteit in Duiven, die beschikt over de modernste productiemiddelen, hebben wij de mogelijkheid unieke lampenkappen op maat te produceren en te voorzien van de allernieuwste LED technologie. Door deze combinatie kunnen wij duurzaam geproduceerde lampenkappen van hoge kwaliteit aanbieden. In onze belevingswereld kunnen wij u alle oneindige mogelijkheden van lampenkappen op maat tonen. Tevens beschikken wij over de nieuwste trendstoffen die door onze eigen stylisten zijn samengesteld. Naast onze trendstoffen bieden wij ook brandwerende en vuilafstotende stoffen die uitermate geschikt zijn voor toepassing in openbare ruimtes zoals horecagelegenheden, kantoorruimtes, zorginstellingen e.a.

Deze combinatie van gerenommeerde verlichtingsmerken en met de hand gemaakte lampenkappen ondersteunt onze bedrijfsvisie: een bijdrage leveren aan een beter milieu door de productie van sfeervolle en duurzame verlichting.

Twee maal per jaar presenteren wij tijdens de lichtdagen in onze belevingswereld de nieuwste stoffencollectie in combinatie met de allernieuwste LED technologie. Daarnaast kunt u de allernieuwste verlichtingsproducten van markt leidende verlichtingsproducenten ervaren.

Naast de levering kunnen wij u een TurnKey service aanbieden waarin uw lichtplannen op locatie door onze eigen erkende installateurs zorgvuldig en correct worden gerealiseerd.

Met onze interactieve website kunt u eenvoudig en geheel vrijblijvend offertes aanvragen uit ons complete aanbod. Bij uw aanvraag kunt u uw specifieke wensen en voorkeuren eenvoudig aangeven waarna wij zorgen voor een passende offerte.

Wij zijn ervan overtuigd door onze jarenlange ervaring en eigen productiemogelijkheden u te kunnen ondersteunen en adviseren in de realisatie van innovatieve verlichtingsconcepten. Wij helpen u graag bij het beleven van de emotie van het licht.

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag verder...

Besselink Licht Import B.V.
Nieuwgraaf 10
6921 RJ Duiven
Nederland

T +31 (0) 26 - 31 90 630
F +31 (0) 26 - 31 14 179
E info@biglight.nl