Frequently asked questions

Antwoord op uw vraag...

Welke verlichtingsmerken vind ik bij Biglight?

Biglight heeft een groot assortiment merkverlichting. Dankzij onze goede contacten met deze gerenommeerde verlichtingsmerken beschikken we altijd over de nieuwste collecties. Merken uit ons assortiment zijn bijvoorbeeld Flos, Artemide, Luceplan, Moooi, Foscarini, Jacco Maris, Oligo, Bega, RZB en Delta Light.

Hoe maak ik een afspraak?

Biglight heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in projectverlichting en professioneel lichtadvies. Wij kunnen u uitstekend voorzien in een lichtplan op maat. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een van onze verlichting adviseurs. In onze showroom vindt u tevens alle collecties, stoffen en verlichtingstechnieken. U kunt telefonisch met ons een afspraak maken of E-mailen naar info@biglight.nl.

Waar en wanneer kan ik terecht in de showroom?

U vind onze showroom in de vorm van een belevingswereld in licht op het industrieterrein Kayersmolen-Zuid in Duiven. Voor lichtadvies bij projectverlichting maakt u een afspraak met een van onze verlichtingsdeskundigen. Daarnaast organiseren wij eens per jaar onze lichtdagen waarin we de aandacht vestigen op nieuwe collecties, technieken en stoffentrends.

Besselink Licht Import B.V.
Nieuwgraaf 10
6921 RJ  Duiven
Nederland

Maandag   09:00 - 18:00
Dinsdag   09:00 - 18:00
Woensdag   09:00 - 18:00
Donderdag   09:00 - 18:00
Vrijdag   09:00 - 20:00
Zaterdag   09:00 - 17:00
Zondag   12:00 - 17:00

Lampenkappen op maat, wat en hoe?

Biglight staat naast een unieke collectie verlichtingsarmaturen bekend om de hand vervaardigde lampenkappen op maat. Hierin hebben wij een grote hoeveelheid mogelijkheden waardoor we u precies de lampenkap kunnen bieden die u zoekt. Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in de vorm van een belevingswereld in licht. Daarnaast kunt u onze brochure aanvragen. Meer informatie vindt u hier.

Hoe maak ik de juiste keuze in stoffen?

In ons grote assortiment bent u altijd in staat de stof te vinden waar u naar op zoek bent. Daarvoor kunt u een collectionbox aanvragen, dat doet u hier. Ook in onze showroom vindt u een monster van al onze stoffen.

Hoe blijf ik op de hoogte?

Graag houden wij u op de hoogte over onze jaarlijks georganiseerde lichtdagen en onze nieuwe collecties stoffen en verlichtingsarmaturen. Dat doen we middels onze nieuwsbrief. Daarvoor kunt u zich op onze website inschrijven. Dat doet u hier.

Hoe krijg ik meer informatie over Biglight?

Voor meer informatie of voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ook kunt u een collectionbox en een brochure aanvragen. Voor specifieke vragen kunt u mailen naar info@biglight.nl.

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag verder...

Besselink Licht Import B.V.
Nieuwgraaf 10
6921 RJ Duiven
Nederland

T +31 (0) 26 - 31 90 630
F +31 (0) 26 - 31 14 179
E info@biglight.nl