Beurs verlichting

‘We zien de uitstraling van onze verlichting de bezoeker prikkelen...’

De opdracht:

Bij het verlichten van de beursstand draait alles maar om een ding. De aandacht van de bezoeker. Deze moet geprikkeld worden om een bezoek te brengen aan de desbetreffende stand. Uiteraard is de opbouw van de stand daar een belangrijke factor in maar Biglight weet hoe de aandacht echt op die stand gevestigd kan worden.

De oplossing:

Middels onze hand vervaardigde lampenkappen op maat kunnen we een kap produceren die in alle opzichten aansluit bij het totaalplaatje, en deze bovendien aanvult. We kunnen hier bedrijfslogo's op plaatsen, we kunnen ze de huiskleuren geven en we kunnen bedrijfsboodschappen plaatsen. Nog een innovatieve stap verder is het werken met interactieve boodschappen op de lampenkap. Door onze flexibiliteit in de maten van de kappen is het altijd mogelijk het gewenste resultaat te behalen.

Bovendien weten we van wel belang accent en sfeerverlichtingen zijn op een stand. De mens heeft eenmaal een drang op plekken te zijn waar men zich prettig voelt en bewezen is dat verlichting daar een uitermate grote rol in speelt. Dankzij onze jarenlange ervaring in de projectverlichting en onze goede contacten met vele markt leidende verlichtingsmerken als Flos, Artemide, Luceplan, Moooi, Foscarini, Jacco Maris, Oligo, Bega, RZB en Delta Light kennen we de weg naar een succesvol verlichte beursstand.