Zie het licht...

Kom naar onze jaarlijks georganiseerde lichtdagen

In onze showroom met een oppervlakte van 1200 m², in de vorm van een belevingswereld in licht, nemen wij u graag mee door deze grenzeloze mogelijkheden die Biglight u te bieden heeft. Hier presenteren wij de complete collecties van de markt leidende verlichtingsproducenten uit Europa. In de belevingswereld geven wij u de mogelijkheid licht op een nieuwe innovatieve wijze te ervaren. Wij adviseren u graag met het realiseren van een lichtplan op maat. Deze samenwerking geeft u de mogelijkheid tot onderscheiding.

biglight imageMet onze eigen productiefaciliteit in Duiven, die beschikt over de modernste productiemiddelen, hebben wij de mogelijkheid unieke lampenkappen op maat te produceren en te voorzien van de allernieuwste LED technologie. Door deze combinatie kunnen wij duurzaam geproduceerde lampenkappen van hoge kwaliteit aanbieden. In onze belevingswereld kunnen wij u alle oneindige mogelijkheden van lampenkappen op maat tonen. Tevens beschikken wij over de nieuwste trendstoffen die door onze eigen stylisten zijn samengesteld. Naast onze trendstoffen bieden wij ook brandwerende en vuilafstotende stoffen die uitermate geschikt zijn voor de toepassing in openbare ruimtes zoals horecagelegenheden, kantoorruimtes, zorginstellingen e.a.

Deze combinatie van gerenommeerde verlichtingsmerken en met de hand gemaakte lampenkappen ondersteunt onze bedrijfsvisie: een bijdrage leveren aan een beter milieu door de productie van sfeervolle en duurzame verlichting.

Eens per jaar presenteren wij tijdens de lichtdagen in onze belevingswereld de nieuwste stoffencollectie in combinatie met de allernieuwste LED technologie. Klik hier voor informatie over de aankomende lichtdagen.

Wij zijn ervan overtuigd door onze jarenlange ervaring en eigen productiemogelijkheden u te kunnen ondersteunen en adviseren in de realisatie van innovatieve verlichtingsconcepten. Wij helpen u graag bij het beleven van de emotie van het licht.

Belevingswereld

Algemeen Lichtdagen